Borta från världen

Jag har varit borta från världen ett tag och varit instängd i min lilla bubbla. Men nu kändes det dax att ta tag i bloggandet igen.
Min man klagar iofs att jag sitter vid datorn så mycket, men jag tycker inte det är så farligt.
Som sagt var det nu ett tag sedan, ungefär ett år måste de ju va.
Jag har ännu inte lyckats bli gravid och man blir bara mer å mer frustrerad. Men jag har gått ner några kilo i vikt. I stället för 30 kg övervikt har jag nu 26 kg. Det har således inte gått så bra för mig. Det har gått uppåt & neråt, först gick jag upp lite i vikt men i november förra året hade jag gått upp i vikt men sen vände det så sen november 2011 har jag gått ner 8kg!
Men jag har varit lite deprimerad och på sistone har jag varit så deprimerad att jag inte ens orkat gå till jobbet knappt.
Har sedan i somras arbetat inom städ på komunen & fram till nu har jag tyckt att det varit helt ok. Men nu ska allt privatiseras så jag är bara anställd fram till den siste juli. Jag vill inte jobba för privat företag igen inom städbranchen för när jag gjorde det sist så förstördes hela min kropp. Jag börjar nu känna av smärtan i ryggen & axlarna igen så jag gör allt för att hitta ett nytt jobb.
Jag har varit inne på att starta eget, har ansökt om FA skattsedel & fått den godkänd. Nu ska jag bara hitta en lokal som inte är för dyr & gärna någon som är villig att låna mitt företag pengar så man har lite. Ja, det är inte helt lätt. Jag har ansökt om flera lokaler men nu väntar jag på svar vilket är fruktansvärt drygt! & de som jag ansökte om finansiering hos har inte hört av sig. Känns som att det hade varit bra om jag kunde ringa själv å fråga vad som pågår & varför det tar sån tid men lusten finns inte, all glädje har sugits ur mig & all energi jag kände inför att starta eget är som bortblåst - jag var så sjukt taggad i början men inte nu längre.
Jag vet inte vad det är med mig men nåt är det..måste va nån form av depression.

Jag känner mig gnällig å tråkig å orkeslös. Jag tänkte ta chansen å få en veckas gratisträning på sportlife vi fick en sån lapp i brevlådan men jag orkar fan inte..men jag måste - innan siste mars. Jag får hitta nåt sätt å ta mig i kragen på..jag vet inte hur bara.

nån som har förslag?

hej svej


RSS 2.0